domingo, 18 de diciembre de 2011

lunes, 12 de diciembre de 2011

Que millor que unes rialles per felicitar les festes¿?
Aixi pues....bones festes!!!

Poseu el volum ben alt i a riure!!

Video felicitats

domingo, 11 de diciembre de 2011

Divendres va ser un dia diferent i molt especial,vem tenir sopar d'amigues!! En moments dificils de pair tenir un parentesi de rialles ,de disfrutar de una compañia tan especial amb unes amigues a les que estimo tan va ser el millor balsam per l'anima i per agafar forçes per mirar endevant. Vem estar tan bé!! i sort que era hivern si no encara estariam al carrer de xarla! per que despres del restaurant vem seguir!!Noies us vull donar a totes les gracies per un vespre tan especial.....como jo no portaba la camara (desastre que soc)us poso un enllaç als blogs en que podeu veure les fotos i llegir les croniques que son tan encertades......que res mes queda per dir.....bueno si....cuan hi tornem¿?¿? Yolanda ....dolenta....jejjejejej has posat la foto mega ganyota ;) jajjajajja
Natural Scrap
Pessic de sal
Gracies wapisimes!!

jueves, 8 de diciembre de 2011

Avui tocaba sorpresa , tenia feina per fer i he conectat el pc,la Cricut i el programa Make the Cut i sorpresa el Make the Cut em demana em registri de nou i que actualitzi el programa, si el feu servir no l'actualitzeu per que ara ja no es compatible amb Cricut,ni aquest ni l'SCAL. Cada cop que vull fer un tall em demana registrarme i em diu que el registre no es correcte pero em deixa fer el tall correctament.Dema al mati vull probar a obrir el programa desconectan el pc de internet un cop fet el primer registre i espero que  funcioni correctament.
Si algu pensaba comprar una Cricut pensant amb fer servir programes per no tenir que comprar cartutxos de moment sembla ser que res de res que ProvoCraft a obligat a tots els fabricants de software compatible a que deixin de fer-ho. Fins ara tenia clar que una Cricut era una molt bona opcio....ara ja no ho tinc tan clar ja que els altres fabricants de maquines de tall no han posat cap problema a cap programa de tall nomes ProvoCraft.Aixó es desde Març pero jo m'e enterat avui.