jueves, 8 de diciembre de 2011

Avui tocaba sorpresa , tenia feina per fer i he conectat el pc,la Cricut i el programa Make the Cut i sorpresa el Make the Cut em demana em registri de nou i que actualitzi el programa, si el feu servir no l'actualitzeu per que ara ja no es compatible amb Cricut,ni aquest ni l'SCAL. Cada cop que vull fer un tall em demana registrarme i em diu que el registre no es correcte pero em deixa fer el tall correctament.Dema al mati vull probar a obrir el programa desconectan el pc de internet un cop fet el primer registre i espero que  funcioni correctament.
Si algu pensaba comprar una Cricut pensant amb fer servir programes per no tenir que comprar cartutxos de moment sembla ser que res de res que ProvoCraft a obligat a tots els fabricants de software compatible a que deixin de fer-ho. Fins ara tenia clar que una Cricut era una molt bona opcio....ara ja no ho tinc tan clar ja que els altres fabricants de maquines de tall no han posat cap problema a cap programa de tall nomes ProvoCraft.Aixó es desde Març pero jo m'e enterat avui.

1 comentario:

  1. Hola, em dic Angelina i també tinc una cricut, et volia comentar que si fas servir: "sure cuts a lot" un programa per baixar i utilitzaramb arxius SVG pots baixar-te de internet un pila de SVG gratis a mi em funciona molt bé i no tinc cap problema. Si tens algún dubte encantada d'ajudar-te!!!!

    Angelina

    ResponderEliminar