martes, 17 de abril de 2012

Aquest cap de setmana hi ha fira a Badalona !! la segona edició de la fira de art tèxtil i del paper,esperem que el sol't decideixi passar els dos dies amb nosaltres :) Estaré el Diumenge al stand de Natural Scrap amb dos tallers que he preparat : Un es un mini àlbum força
divertit de fer per guardar atc's o fer un àlbum amb tag's de manera rapida i fàcil.

l'altre es un mini album per pendre contacte amb les tecniques mixed media ,tndrem un album amb suport textil pero am pagines de paper especial per acuarela  ,farem fons de pagina de manera rapida ,sencilla i efectiva ...treballarem acriliques , distress, panpastel, ceras acuarelables ......segells.....etc....etc....i el millor de tot pasarem una estona divertida envoltades de colors i pintures........aquest album es perfecte per les primeres fotos de primavera que sempre son tan acolorides.
Una abraçada per totes i paseu per el blog de Natural Scrap on trobareu tota la informació dels tallers que es faran al stan de Natural Scrap amb Yolanda de Pessic de sal  ,Angelina de Attic paper creations i jo mateixa .Ens veiem a la fira!!!







4 comentarios:

  1. Quins projectes tan bonicsss!!!!! ens veiem aviat guapa...muakssssssssssssssssssss!!!

    ResponderEliminar
  2. Són molt bonics! Jo hi serè dissabte. Ens veurem?
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  3. Jo aquest any no faré cap taller però de ben segur que us passaré a saludar i així podré morir-me de l'enveja de lo bé que ho estareu passant ;-) Petonets!

    ResponderEliminar
  4. Pues no se pas si ens veurem....jo vaig diumenje :S ups!

    ResponderEliminar