jueves, 26 de abril de 2012

Uns tag`s sentimentals....

Fa temps que tenia unes imatges que volia fer servir ,he vist que posem imatges que generalment semblen internacionals ,jo tenia ganes de posarne unes de autoctones ,ho demostra que els nens porten espardenyes de betes jejeje  i se del cert que son nascuts a Barcelona ,el tag de la dreta te en el fons una escriptura que es feta per el nen de la imatge ,la imatge es de aprox el 1913.
He fet aquests tag`s el blau l`he treballat amb pintures acriliques i disstres ,m`agrada bastant el resultat i el de la dreta el fons es una impressio de text que fare amb transferencia .Fa bastant temps vaig posar a internet una imatge d`escriptura per que la pogues agafar qui volgues que era del meu avi ,pues el meu avi es el nen de la dretai el de la esquerra el seu cusi
Aquests tag`s nomes son una proba pero us els volia ensenyar...

5 comentarios:

  1. Eulalia, que pasada, no todo el mundo puede presumir de tener fotos de esos años de algún familiar. Los tags te han quedado chulisimos. Besitos y espero que pronto podamos hacer nuestros encuentros de los jueves.

    ResponderEliminar
  2. Hola wapi ,gracias ,no te negare que me hace mucha ilusion tener la foto ,esta tarde si puedo subire la original . Eso ,eso a ver esos jueves creativos si les damos ya arrancada ;) Besos

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. Hola, soy yo otra vez. Como sabes estoy recopilando fotos para hacerle un album a mi madre, pués he encontrado una en la que aparece mi padre con mi abuela cuando era pequeño. Con tu idea de poner a algún familiar y con el nuevo tuto que nos ha regalado Yolanda, ya tengo claro como será el mio.Estoy deseando meterle mano. Besazos.

    ResponderEliminar