martes, 24 de abril de 2012

Foto

Fa dies el meu nebot menjava un plat que li agrada molt i li volia fer una foto,en concret els canelons de Ca lÀnnita (La palma d'Ebre) i el vaig fer des-de dalt,desde aquell dia ne fet bastantesde fotos aixi aixi per que es una visió diferent de la que tenim sempre .....aquest Diumenge vaig fer aquesta a la fira i m'agrada per els colors que te ,esta feta amb el mòbil i la qualitat no es res del altre mon però m'agrada .....

5 comentarios:

  1. Eulalia!!!! muchísimas gracias por tus comentarios!...ya ves que finalmente la maleta la he podido terminar bien no???....me compliqué la vida haciéndola por partes, pero bueno....siempre soy así...de complicada!......

    Un abrazo y realmente es una foto genial, mostrar el proceso creativo es muy importante!!!!

    Lourdes

    ResponderEliminar
  2. La has terminado genial Lourdes y las fornituras me encantan ,eso de por partes¿? ......creo que te entiendo ...pero lo que importa es el resultado y esta genial!!
    Besos!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola Eulàlia!

    La foto ha quedat genial. Jo era allí, amb les mans ben empastifades, diumenge a la tarda. Moltes gràcies pel taller,m'ho vaig passar de conya i sobretot, vaig perdre la por a "empastifar". Això sí, em vaig oblidar d'anotar-te el mail perquè em passessis la "superXuleta"!!!

    Un petonàs!

    ResponderEliminar
  4. Ups! M'oblidava. Em dic Elena...i ja m'he apuntat com a seguidora del teu blog!

    ResponderEliminar
  5. Montse de Amanda Moon2 de mayo de 2012, 0:20

    Hola Eulàlia,
    la meva mà també surt a la foto ! crec que amb l'abric ja pintat de color verd :-)
    Va ser un plaer assistir al teu taller, ja l'he perdut la por a pintar, però continuu sense tenir ni idea dels noms dels materials que vam utilitzar.
    Per cert, la foto m'encanta, explicar amb claretat com estàvem de enfeinades.
    Segur que ens trobem aviat !!!
    Ptons

    ResponderEliminar