domingo, 22 de abril de 2012

Un dia especial

Avui he estat a la fira de Arts tèxtils i de paper de Badalona ,ha estat un dia molt bonic ,he tingut la sort de poder saludar a moltes de vosaltres i he trobat a faltar a altres que no he pogut veure ,però m'he enrrecordat de totes ! He conegut noves persones encantadores !!
Gracies per un dia tan especial..........
Em rigut ,xerrat i em disfrutat de aquesta afició que tan bones estones ens fa disfrutar i que es una meravellosa manera de expressar la nostre creativitat ..........l'Scrap
Els estands plens de mil peces acolorides ,material especific i idees inovadores  ,public passejant i comprant cosetes per els seus projectes de diverses aficions........algunes força llamineres per cert !
El temps a acompanyat i el passeig de la rambla es un lloc molt bonic per la fira.
Graciés



5 comentarios:

  1. Hola Eulàlia!!!
    Quan vaig veure que feies els tallers el diumenge ja vaig pensar que no ens veuriem perque jo hi vaig anar dissabte. M'hagués agradat veure't!!! A veure si vens a Fem Scrap al juny i ens veiem. Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Llastima que vaig venir ahir, no he pogut veuret, pero estic contenta de que hagi anat tan be. Petons

    ResponderEliminar
  3. M'apunto a la proposta de l'Esther!
    petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  4. Una vegada més ha sigut un plaer compartir estonetes amb tu i la teva energia i positivisme!!!bLa teva companyia sempre és un regal...muaksssss!!!

    ResponderEliminar
  5. Graciès wapisimas!!! la vostre companya si que es un regal ,si tot va be ens veiem ben aviat!!!! Petonssssss !!!

    ResponderEliminar