sábado, 5 de noviembre de 2011

Uis que ràpid passa el temps........no sembla que haig-ui passat un any des-de la anterior fira Creativa ! i ja hi tornem a ser......dias genials per disfrutar de la nostre afició i de la companya de les scraperes que nomes ens veiem en ocasions especials per que vivim a km unes de les altres !!!
Aquest any faré tallers al stan de Natural Scrap i em fa moltíssima il·lusió!!! sempre m'agrada poder aportar-vos tècniques diferents i noves i aquest any he apostat per la calidesa de la fusta ......i un detall destinat als mes petits de la casa .....o als no tan petits ;) que llaminers tots ho som una mica
El calendari d'advent ......per que cada dia esperant el nadal sigui una miqueta mes dolç...
El calendari perpetuo......per que pogueu fer un regal personalitzat....ja que a vegades es difícil encertar en un regal.....de manera molt senzilla i econòmica i amb tota la vostra creativitat sense fi , tindreu el regal ideal per tothom.
Y les tags de fusta que les fareu vosaltres mateixes de una manera d'allò mes senzilla......i que donaran als vostres regals i als vostres treballs d'scrap un toc interessant i amb moltes possibilitats.....
Us poso la foto dels tres tallers.........
Peró com tot....  sempre ,el mes important es sempre la companya........tinc moltisimes ganes de veureus a totes!!!
Ens veiem a creativa!!!


3 comentarios:

  1. Eulalia como siempre unos trabajos impecables y con mucho gusto y elegancia. Quedan pocos dias para creativa y allí disfrutaremos haciendo lo que más nos gusta. Besazos.

    ResponderEliminar
  2. Quins tallers!! Bonics i originals! Itant, ens veiem allà!
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  3. Eulàlia, què bonic!
    Petons,
    Josefina

    ResponderEliminar